Din Maskin – COVID-19, begagnat, WILA verktyg och annat


Om du ej kan läsa detta mail,
klicka här.

          
          
          
          
          
            


Med anledning av COVID-19Med anledning av Corona-pandemin vill vi på Din Maskin informera om vilka åtgärder vi vidtar för att minimera effekterna för kunder och personal. Vår arbetsplats är inte stängd så de som har möjlighet arbetar idag på kontoret eller hemifrån utifrån myndigheternas riktlinjer och rekommendationer.

Vår service och support är igång och vi utför både AU, FU och installationer av maskiner. När vi besöker Er följer vi de riktlinjer som Ert företag satt upp.

Den minskade sysselsättning tvingar dock Din Maskin att korttidspermittera personal vilket sker från vecka 14. Vi hoppas att detta inte ska påverka våra möjligheter att utföra vårt arbete i alltför stor utsträckning och vi ber om förståelse. Vi hoppas att vi så snart som möjligt kan återgå till full styrka och
normal servicegrad.

Ta hand om Er.


Våra maskiner: LasermaskinerGenom åren har Prima Powers produktsortiment av lasermaskiner utvecklats mot högre flexibilitet och produktionsekonomi genom hög automationsnivå och låga energi- och produktionskostnader. Man har även jobbat med såväl miljövänliga lösningar som snygg design.

Kontakta vår produktansvarige Henrik Bergkvist, tel. 0370-69 34 15, om du vill veta mer om Prima Powers produktsortiment.


Framflyttat: ELMIA PLÅT 2020Som många säkert redan känner till så flyttas Elmia Produktionsmässor fram till 2022 på grund av de rådande omständigheterna kring COVID-19. Vi tycker självklart att det är väldigt tråkigt, men människors hälsa går naturligtvis i första hand.

När rådande situation stabiliserat sig har vi flera spännande och intressanta saker på gång i vårt Teknikcenter. Vi firar bland att SafanDarley har levererat servoelektriska kantpressar i 25 år. Sanna pionjärer!


WILA verktyg hos Din MaskinI över 80 år har Wila levererat högkvalitativa lösningar för verktygshållare, verktyg och tillbehör till maskintillverkare och användare världen över.

Din Maskin är auktoriserad återförsäljare av WILA kantpressverktyg – kontakta oss gärna för mer information, tel. 0370-69 34 00.


Begagnad Finn-Power SG-6Teknisk specifikation:
2007
LSR Robot
Buffert
Endast 25 000 timmar

För mer information kontakta Tommy Johansson, tel. 0370-69 34 02.

SHARE TO

Din Maskin, E-post: info@dmab.creativebox.se, Hemsida: www.dinmaskin.se