Din Maskin News


Om du ej kan läsa detta mail,
klicka här.

          
          
          
          
          
            


Delta i Virtuella Öppna Hus – 14 och 28 majPrima Power, som är ledande inom den högteknologiska sektorn för laser- och plåtbearbetningssystem har lanserat ett nytt digitalt verktyg: Prima@Home, en streamingplattform utformad att kunna erbjuda evenemang, demonstrationer, webbseminarier, presentationer, kurser och för att kunna vara nära sina kunder över hela världen.


Kantpress med intelligent verktygsväxling från SafanDarleySafanDarley presenterar nu en kantpress med intelligent verktygsväxling på en yta som inte är större än en manuell kantpress.

Den intelligenta verktygsväxlingen är helt integrerad i SafanDarleys HMI, E-Control och är 100% kompatibelt med offline programmerade detaljer via AutoPOL.


Begagnat – nyinkommetVi får löpande in begagnade maskiner. Maskinerna kan vara inbytesmaskiner i samband med att vi har sålt en ny maskin eller separat inköpta maskiner som vi bedömer som intressanta och attraktiva för vår marknad. På dessa maskiner kan vi både utföra installationer och service samt utbilda våra kunder i ett effektivt handhavande. Dessutom har vi reservdelar till maskinerna hos oss i Värnamo. Kontakta Tommy Johansson, tel. 0370-69 34 02 för mer information.

Safan E-Brake
50×2050
År 2007
Styrning TS2
Hydraulisk låsning överbalk
Bakre anslag X,Z1,Z2,R,Delta X

SHARE TO

Din Maskin, E-post: info@dmab.creativebox.se, Hemsida: www.dinmaskin.se