Din Maskin News december 2019


Om du ej kan läsa detta mail,
klicka här.

          
          
          
          
          
            


Din Maskin säljer för över 20 Mkr på sitt Julexpo – vilken julklapp!I veckan anordnade Din Maskin sitt traditionella Julexpo med mycket lyckat resultat. Under expoveckan såldes maskiner för över 20 Mkr vilket var en tidig, men ack så uppskattad julklapp.

– Det visar också att investeringsviljan och framtidstron är fortsatt stark vilket är glädjande med tanke på allt prat om en stundande lågkonjunktur, säger Alexander Ström, CEO på Din Maskin.


Revolutionerande skyddssystem från Prima PowerUnder BlechExpo i Tyskland så presenterade Prima Power flera intressanta nyheter, bland annat ett helt nytt ögonskyddssystem för skärhuvudet i kombilasermaskiner.

– Det nya systemet kommer att underlätta arbetet för operatören eftersom åtkomsten blir mycket bättre och det är mycket lättare att se vad som händer inne i systemet under drift. Med det nya ögonskyddssystemet är det möjligt att ha en helt öppen kabin med vanliga skyddsnät istället för att bygga in hela cellen i plåtväggar och
skärmande fönsterrutor, säger Henrik Bergkvist, produktansvarig på Din Maskin.


Begagnat på Din MaskinVi har fått in en begagnad Starmatik robotcell med en SafanDarley kantpress från 2017. Maskinerna är i nyskick.

För frågor kring begagnade maskiner, kontakta vår säljare Tommy Johansson, tel. 0370-69 34 02.Hej Johan, du är ny serviceledare på Din Maskin!Vad är din roll på Din Maskin?
Jag kommer att ansvara för att boka in servicetekniker för förebyggande underhåll på alla typer av maskiner.

Vad tycker du är roligast med ditt jobb?
Att hjälpa kunder med deras maskiner och bygga långsiktiga relationer.

Vad har du gjort tidigare?
Jag har tidigare arbetat som servicechef på Hedin Bil i Värnamo. Jag har känt till Din Maskin länge och tyckt att det verkar vara en trevlig arbetsplats.

Vad gör du på fritiden?
Jag jagar en hel del. Just nu har jag hela frysen full med viltkött och vildsvinskorv.


God Jul och Gott Nytt År!Vi på Din Maskin vill tacka för det gågna året och önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Vi kommer att ha en begränsad bemanning under julhelgerna, men vi är tillbaka med full styrka igen den 7 januari.

SHARE TO

Din Maskin, E-post: info@dinmaskin.se, Hemsida: www.dinmaskin.se