Nyhetsbrev nr 145 februari 2019


Om du ej kan läsa detta mail,
klicka här.

          
          
          
          
          
            


Värnamo Industriexpo 15-16 majI år bjuder vi återigen in våra kunder till Värnamo Industriexpo – en mässa som hålls vartannat år i våra egna lokaler. Vi är 13 konkurrerande, men också samarbetande företag, som bjuder in till mässan och vi tror att kunskap om regionens samlade styrkor gagnar både oss och våra kunder.

Temat för i år är vinkelsax och vi ser fram emot att få visa upp det senaste på marknaden och berätta mer om hur ditt företag kan öka produktionskapaciteten.

Varmt välkommen till oss på Din Maskin 15-16 maj!


MP bolagen investerar i servopress


Din Maskin har inlett ett samarbete med den italiensk-japanska leverantören AIDA som har en lång tradition av tillverkning av pressar för stansning och vi har nu fått äran att leverera Sveriges första servopress till det småländska familjeföretaget MP bolagen Industri AB från vår nya samarbetspartner.

– Vi känner oss sig nöjda med valet av leverantör då
Din Maskin tar helhetsansvaret runt den totala investeringen av presslinjen. Vi ser även en stor fördel med en serviceorganisation som ligger nära oss geografiskt vilket vi haft stor nytta av genom åren, säger Magnus Sandberg, vice vd, MP bolagen.


Vattenskärning – många fördelar


Din Maskin säljer CMS Tecnocut som är en komplett lösning för vattenskärning.
Vattenskärning har flera stora fördelar; det är möjligt att skära i i stort sett alla material – även mycket tjocka ämnen, det ger rena och skarpa kanter och på detaljer som har skurits i en vattenskärmaskin uppstår det inte heller några värmepåverkande zoner, där till exempel mikrosprickor kan bildas. Vattenskärning har även en låg kostnad vid korta serier, vilket lämpar sig väl vid till exempel prototypframtagning.

På bilden ser vi ett exempel på fasskärning i 80 mm stål, samt ett sandwichelement, båda bearbetade med vattenskärning. Kontakta Tommy Johansson, tel. 0370-69 34 02 om du vill veta mer.


Besök vårt Teknikcenter


Vi har alltid ett antal maskiner i lager i vårt Teknikcenter, både nya och begagnade, och våra kunder är alltid välkomna att besöka oss för en demonstration.

Visste du att du har möjlighet att testköra era egna detaljer i våra lagermaskiner? Kontakta oss så berättar vi mer.


Kvalitet är viktigt för oss!


Din Maskin bedriver ett effektivt och strukturerat kvalitetsarbete och vi är stolta över att vårt ledningssystem är ISO 9001:2015-certifierat.

Som kund till ett ISO 9001-certifierat företag så kan du vara säker på att det är ordning och reda på din samarbetspartner!


Hallå där, Per!


Per Sigvardsson är projektledare på Din Maskin och leder därmed alla installationsprojekt i hamn.

Vad är roligast i ditt jobb?
– Det absolut roligaste är att få träffa alla våra fantastiska kunder! Jag fascineras av det kunnande och det engagemang som finns i många företag och det är inspirerande att få vara med när en ny anläggning ska installeras och driftsättas. Jag driver också ett par installationsprojekt i Norge och det är riktigt roligt att även få jobba i vårt grannland.

Vad gör du när du inte jobbar?
– Umgås med familj och vänner,
jagar och tränar också gärna, själv eller i grupp. Jag är nog en typisk snorsportare, gillar att träna ute och lägger gärna tiden på löpning, orientering, cykel och skidåkning. På vintern kör jag även en del spinning när det är mörkt och kallt. Mitt nästa mål är att ta mig igenom Ultravasan i augusti om jag får vara frisk och skadefri över sommaren. Det blir en utmaning.

Hur ser du på den närmaste framtiden i din roll på Din Maskin?
– Jag har varit på Din Maskin i 2,5 år och
känner att jag börjar komma in i det dagliga arbetet ganska bra nu. Jag började i en ny roll som inte funnits på Din Maskin tidigare men det har verkligen varit fullt upp hittills och det känns som det kommer fortsätta så och det är roligt. En sak som jag ser fram emot att utveckla mer är att bygga vidare på mina relationer med våra leverantörer. I mitt jobb är det mycket viktigt att etablera ett bra samarbete med mina projektledarkollegor hos dem.Nytt supportnummerSupport på alla typer av maskiner och programvara telefonnummer: 0370-69 34 75.

SHARE TO

Din Maskin, E-post: info@dinmaskin.se, Hemsida: www.dinmaskin.se