Din Maskin News maj 2019


Om du ej kan läsa detta mail,
klicka här.

          
          
          
          
          
            


Ett stort tack till alla som besökte oss under Värnamo IndustriexpoEtt stort tack till alla besökare, kunder, medutställare och personal för två intressanta och givande dagar under Värnamo Industriexpo.

Just nu har vi ett stort antal maskiner på plats i vårt Teknikcenter för demonstration, så hade du inte möjlighet att besöka oss under expot, är du varmt välkommen att kontakta oss så bokar vi in ett besök när det passar er.

Du kan kontakta oss på 0370-69 34 00 eller info@dinmaskin.se.


No big deal – fem års garanti på SafanDarleys E-kantpressNo big deal. Vi erbjuder fem års garanti på SafanDarleys E-kantpress. Det är lite så vi jobbar.

SafanDarley står för en innovativ utveckling av kantpressar och är en ledande global specialist genom att utveckla och konstruera maskiner för bockning av både tjock och tunn plåt. Som utvecklare av storsäljaren E-Brake, den servoelektriska kantpressen, tog SafanDarley marknaden med storm och revolutionerade marknaden för bockning av plåt.Grattis Magnus!Under Värnamo Industriexpo så lottade vi ut en heldagsutbildning för 1-4 personer och vi säger grattis till Magnus Sundberg, Plannja Steinwalls, som vann utbildningen.


Din Maskin Open 2019Save the date! Den 29 augusti är det dags för Din Maskin Open. Mer information och anmälan kommer snart. Har du redan nu frågor så kan du maila hanna@dinmaskin.se.


Vi förstärker vårt supportteam – välkommen tillbaka Henrik!Henrik är ett nygammalt ansikte och har efter några år på annat håll valt att komma tillbaka till Din Maskin där han nu ska förstärka vårt supportteam.

– Henrik berätta lite om dig själv!
Mitt namn är Henrik Enbom och är för en del av er ett känt namn och för vissa kanske helt okänt. Jag har precis kommit tillbaka till Din Maskin efter drygt två år som underhållsansvarig på en träindustri. Började jobba första gången på Din Maskin 2007 och då som resande
tekniker. Det blev 10 år i den rollen med framförallt bockautomater, kantpress och kombilaser som huvudinriktning, men jag hann att pilla lite med de flesta av våra produkter under mina 10 år i företaget. Detta hoppas jag kommer hjälpa mig i min nya roll som supporttekniker.

Jag blir 39 år ung till sommaren och bor 7 km öster om Värnamo i ett samhälle som heter Bor tillsammans med sambo och 4 barn. Då 3 av 4 barn spelar fotboll så är fritiden oftast planerad i förväg, men när tillfälle ges så tar jag gärna båten ut på sjön för att fiska. Hi-Fi är även ett litet sidointresse som finns, och på senare år har vinylskivor blivit en liten hobby.

SHARE TO

Din Maskin, E-post: info@dinmaskin.se, Hemsida: www.dinmaskin.se