Din Maskin News Värnamo Industriexpo 2019


Om du ej kan läsa detta mail,
klicka här.

          
          
          
          
          
            


FEM DAGAR KVAR TILL VÄRNAMO INDUSTRIEXPO 15-16 MAJ – DET ÄR INTE FÖR SENT ATT ANMÄLA SIG!Om bara några dagar bjuder vi in till Värnamo Industriexpo och förberedelserna är i full gång!
Det ska fejas, putsas, installeras och kalibreras, allt för att kunna bjuda på ett så intressant och innehållsrikt expo för våra besökare som möjligt.

Värnamo Industriexpo går av stapeln 15-16 maj och förutom att vi visar upp ett stort utbud av maskiner i vårt Teknikcenter, så bjuder vi våra besökare på en välsmakande lunch. Det kommer även att finnas en mocktailbar med en bartender som, förutom att erbjuda läskande drinkar, även har en hel del trolleritrick och andra ess i rockärmen. Finnvedens Bil är också på plats och visar upp några av de senste bilmodellerna.

Det är ännu inte för sent att anmäla sig!
Anmälan och mer information hittar du på
www.varnamoindustriexpo.se/anmalan, eller maila hanna@dinmaskin.se.

Vi ses!


UTLOTTNING AV EN HELDAGSUTBILDNING!Besök vårt expo och delta i utlottningen av en heldagsutbildning på plats på Din Maskin för en till fyra personer. Mer information om utlottningen finns i vårt Teknikcenter.


ETT STORT UTBUD AV MASKINER PÅ PLATS I VÅRT TEKNIKCENTERVi har ett stort antal plåtbearbetningsmaskiner på plats och vi kommer bland annat att visa upp den senaste tekniken inom stans/vinkelsax, men även andra maskiner för plåtbearbetning; vattenskärning, laserskärning, kantpressning och robotisering. Vi kommer även att ha verktygsleverantörer på plats som presenterar olika lösningar.

Nedan presenterar vi några av de maskiner vi kommer att demonstrera. Vi har även en SafanDarley 130t Ultra, SafanDarley 130t, E-Brake B 100t,
SafanDarley 35t Ergo, SafanDarley Gradsax och CMS vattenskärmaskin på plats.


Shear Genius 1530Den nya servoelektriska vinkelsaxmaskinen Shear Genius 1530 är en uppdaterad servoelektrisk stansmaskin samt vinkelsax med ett servoelektriskt drivsystem vilket gör att klipprörelsen utförs både snabbt och med hög precision. Detta optimerar produktiviteten. Integrerad automatisk laddning såväl som utmatning och sortering av detaljerna och skrot är standard. Maskinen har Beckhoff TwinCATstyrsystem.


Prima Platino 1530 Laser


Hög dynamik och förstklassig skärningskvalité – en produktiv, effektiv, flexibel och lättanvänd fiberlasermaskin som maximerar er lönsamhet.
Detta och mycket mer gör den till en noggrann effektiv maskin för såväl bemannad som obemannad 24/7 produktion. En mängd olika moduler för automatisering av materialflödet till och från lasermaskinen finns att välja mellan, från enkla laddare till komplexa fullt automateiserade FMS system.


Starmatik Hyper Bending System


Starmatik är specialiserade på kantpressrobotisering och alla lösningar anpassas efter kundens önskemål och behov såsom kantpresstorlek och robotstorlek.
Systemet är även möjligt att integrera med ett lagersystem typ PrimaPower Night Train. Med full automation kan systemet köras utan att behöva stanna för plundring av färdigbockade detaljer och påfyllning av plåtämnen.


Din Maskin, E-post: info@dinmaskin.se, Hemsida: www.dinmaskin.se