Jobba hos oss 2019-02-04T10:19:46+00:00

Din Maskin – en mänsklig resurs

På Din Maskin jobbar vi med människor. Vi jobbar med att göra människor nöjda och få dem att känna sig trygga. Vi jobbar med att bygga relationer och att skapa förtroende. Om vi lyckas med det kanske vi får sälja maskiner. ÄR DU EN AV OSS?

Just nu söker vi en Servicetekniker till eftermarknad i världsklass!

Din roll: Du kommer ingå i vårt snabba och lösningsorienterade serviceteam där våra leverantörer Prima Power och SafanDarley är några av världens ledande tillverkare. Du arbetar med serviceuppdrag mot våra norska och svenska kunder inom plåtindustri. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i förebyggande och avhjälpande service samt installationer av maskiner. Du kan även komma att ansvara för utbildning i handhavande. Vi erbjuder intern och extern utbildning samt teknisk support från våra leverantörer.

Din profil: Tidigare erfarenhet som servicetekniker samt god kunskap inom el och mekanik är meriterande. Ambition, kreativitet och känsla för pedagogik är personliga egenskaper som värdesätts högt. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du är van vid att arbeta självständigt och har ett servicetänkande i allt du gör. Du kommer utgå från hemmet och rapportera till ansvarig serviceledare.

Vad erbjuder vi? Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete i ett sammansvetsat team där du får möjlighet att växa och utvecklas. Vi erbjuder även förmånliga anställningsvillkor, utbildningar samt ett bonusprogram. Du kommer även att få arbeta i ett företag med stor kundnöjdhet och snabba beslutsvägar. Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet.

Välkommen med din ansökan och CV till jobba@dinmaskin.se. Löpande urval gäller, så hör av dig så fort som möjligt till Niklas Gunnarsson, tel. 0370-69 34 11 som kan berätta mer om tjänsten.

Din Maskin är ett maskin- och kunskapsföretag som marknadsför produktionsutrustning för plåtbearbetning. I maskinprogrammet ingår stans- och lasermaskiner, bandmatningsutrustning, pressar, kantpressar, saxar m.m. Bland våra leverantörer finns flera ledande tillverkare inom branschen, bl a Prima Power, SafanDarley, CMS Tecnocut, Dimeco och Omera. Vårt ansvar är att se till att våra kunder får bästa tänkbara service och support på de produkter som vi levererar. Din Maskin ska vara förstavalet inom svensk plåtindustri och vår mänskliga resurs ska överträffa våra kunders förväntningar. Din Maskin är en del av LMT Group.