Din Maskin News


Om du ej kan läsa detta mail,
klicka här.

          
          
          
          
          
            


Påminnelse: Anmälan Virtuellt Öppet HusDet är fortfarande möjligt att anmäla sig till Prima Powers Virtuella Öppna Hus den 28 maj.

Prima Power, som är ledande inom den högteknologiska sektorn för laser- och plåtbearbetningssystem har lanserat ett nytt digitalt verktyg: Prima@Home, en streamingplattform utformad att kunna erbjuda evenemang, demonstrationer, webbseminarier, presentationer, kurser och för att kunna vara nära sina kunder över hela världen.


Kompakt lösning för kantpressrobotiseringUnder Elmia Plåt 2020, som ju tyvärr blev inställd, hade Din Maskin laddat upp med många spännande produktionslösningar från framförallt våra leverantörer SafanDarley och Starmatik.

Bland annat hade vi tänkt att visa upp en robotcell från Starmatik – en kompakt lösning för kantpressrobotisering. Det finns istället möjlighet att se maskinen på plats i vårt Teknikcenter i Värnamo.


Effektiv kombilaser på liten ytaVi hade även planerat att visa upp kombilasermaskinen Combi Genius från Prima Power, som i år kommer med flera spännande nyheter.

Med det nya ögonskyddssystemet är det möjligt att ha en helt öppen kabin med vanliga skyddsnät istället för att bygga in hela cellen i plåtväggar. Det är även möjligt att få i 384 indexerbara verktyg samtidigt i verktygsrevolvern.


Våra maskiner: BockautomaterVi har flera olika lösningar för produktiv bockning av plåt. Genom åren har Prima Powers produktsortiment utvecklats mot högre flexibilitet och produktionsekonomi genom hög automationsnivå och låga energi- och produktionskostnader. Man har även jobbat med såväl miljövänliga lösningar som snygg design.

Alla Prima Powers bockautomater är idag helt servostyrda vilket ger en noggrann, tyst och energisnål arbetscykel.


Finn-Power SG-6


År 2007
LSR Robot
Buffert
Endast 25 000 timmar


Begagnad presslinje


År 2011
Omera/Ross 160 R6
Dimeco Matarverk 1125D Optimaster
Dimeco Riktverk 1690 DVV
Dimeco Haspel S2371DEXPH FPS


Starmatik och SafanDarley robotcell


År 2017
Mycket fint skick.

SHARE TO

Din Maskin, E-post: info@dmab.creativebox.se, Hemsida: www.dinmaskin.se