SafanDarley

SafanDarleys Gradsaxar som sparar energi

Det holländska företaget SafanDarley är en världsledande leverantör av gradsaxar. Gradsaxarna är hybrider som sparar energi, har låg ljudvolym, hög noggrannhet och klipper enkelt i både tjockare och tunna material.  Styrsystemen TS100 och TS200 gör att man enkelt både klipper 1-stycksdetaljer och volymproduktion effektivt, vilket gör produktionen enklare och snabbare.

Fördelar med SafanDarley gradsaxar

All SafanDarleys erfarenhet och tekniska innovation inom området effektiv plåtskärning, kombineras i SafanDarley M-Shear, den senaste generationen gradsaxar. Resultatet är en extremt funktionell design som uppfyller nuvarande och framtida krav. Olika möjligheter till skräddasydda lösningar, såsom materialhanteringssystem, är redan införlivade i designen. M i SafanDarley M-Shear, står för multifunktionell vilket maskinen verkligen motsvarar förväntningarna av.

Avancerad hybridenhet

Kärnan ligger i den avancerade hybridenheten för skärbalken. Denna består av en servoelektronisk motor och en hydraulisk pump, en kombination som ger ett anmärkningsvärt tyst och energibesparande system. Dessutom erbjuder SafanDarley M-Shear en serie innovativa extrafunktioner, till exempel ett programmerbart startläge för skärbalken, automatisk x-axelkompensering vid justering av klippspalt, och pekskärmskontroll med datahantering av skärprogrammen.

Fler fördelar

• Endast 22 liter olja
• Ljudlös drift
• Användarvänlig touchskärm
• Energibesparande hybriddrift
• Return-To-Sender/plåtsupport
• Smal klippning utan vridning
• Skrotseparering
• Helautomatisk justering av klippvinkel och klippspalt

Inbyte av begagnade gradsaxar

Det står en plåtsax på var och varannan mekanisk verkstad som har maskiner för plåtbearbetning. Har du en begagnad gradsax som du vill byta in, så hjälper vi dig mer än gärna. Vi säljer även begagnade maskiner, läs mer här.

SafanDarley – föregångare inom kantpressning och klippning

Din Maskin är stolta samarbetspartners till SafanDarley, vilka har ett rykte om sig att vara ett lyhört företag som med sitt know how kan hjälpa kunden att optimera produktionsmetoderna inom plåtbearbetning. Kvalitet, innovation och hållbarhet definierar företaget, vilket också gjort att det nu rankas bland de top tre företagen i världen inom sitt segment.Hej,

jag heter Fredrik och jag hjälper dig gärna om du har några frågor om utrustning från SafanDarley.

Kontakta mig på

fredrik.carlsson@dinmaskin.se

0370-69 34 23

Gradsaxar

B-Shear

Mer info >

M-Shear

Mer info >