Prima Power Stansmaskiner för låga energi- och produktionskostnader

Genom åren har Prima Powers produktsortiment utvecklats mot högre flexibilitet och produktionsekonomi genom hög automationsnivå och låga energi- och produktionskostnader. Man har även jobbat med såväl miljövänliga lösningar som snygg design. Detta sammanfattas i teknologi och knowhow som möter kraven på produktivitet och mer hållbar produktion – låt oss presentera Green Means! Prima Power var först med att utveckla de unika stansmaskinerna med servodriven stansteknik. Stansmaskinen är en precisionsstansmaskin med 5 servostyrda axlar och en noggrannhet i stansslaget som innebär unika möjligheter att utföra formnings- och bockningsoperationer. Prima Powers stansmaskiner ligger i framkant på marknaden.

Vad är de mest utmärkande egenskaperna för den nya generationen stansmaskiner från Prima Power?
Den nya Punch Genius är en servodriven, högeffektiv stansmaskin med de allra senaste innovationerna inom modern stansteknik.

Vad är den största nyheten med Punch Genius? Den största nyheten är den ökade verktygskapaciteten, den snabba omställningen och användarvänligheten. Punch Genius är en maskin anpassad för morgondagens höga krav på modern stansning och krävande produktion. Resultatet är reducerade produktionskostnader och högre utnyttjandegrad.

Vilka valmöjligheter har man vad gäller utförande på stansmaskinen? Maskinen finns i två utförande; Pure är en effektiv produktionsmaskin till ett mycket attraktivt pris. Dynamic erbjuder enastående produktivitet och möjligheter på marknaden. Båda maskinerna levereras med de senaste innovationerna och kan utrustas med alla tillbehör. Som en del av de nya möjligheterna kan vi nämna den nya roterande stanshammaren som ger kortare verktygsväxlingstid och fler vridbara verktyg i revolvern samt de lyftbara borstborden vid revolvern som ger en repfri process.

Hej,

jag heter Henrik och jag hjälper dig gärna om du har några frågor om utrustning från PrimaPower.

Kontakta mig på

henrik.bergkvist@dinmaskin.se

0370-69 34 15

Stansmaskiner

Punch Genius

Mer info >

Punch Sharp

Mer info >

Materialhantering

Night Train FMS ®

Mer info >

Compact Express

Mer info >

Combo FMS ®

Mer info >

Verktyg

Wilson Tool

Mer info >