JOBRO SHEET METAL TECHNOLOGY INVESTERAR I SENASTE TEKNIKEN!

JOBRO INVESTERAR I SENASTE TEKNIKEN!

Teknikföretaget Jobro är den snabbrörliga specialisten på komplexa plåtdetaljer: ett HELHETSERBJUDANDE under ett tak i form av simulering, konceptutveckling och tillverkning. Jobro investerar nu i ny maskin till fabriken i Jönköping, en Laser Next från Prima Power och Din Maskin.
Tobias Ludvigsson, VD på Jobro, kommenterar affären;
– Samarbetet kommer utökas med Prima Power och den svenska leverantören Din Maskin med ett gemensamt mål att öka tillgänglighet och produktivitet i hela Jobros laserpark. Jobro har med denna investering på plats 5 st 5-axliga lasrar och 2 st planlasrar. Maskinens arbetsområde är X 4140 Y 2100 och Z 1020.
Laser Next från Prima Power är världens snabbaste 3D-maskin. Den erbjuder cykeltidsreduktioner med upp till -25% jämfört med liknande maskiner på marknaden. Maskinen tar liten plats både som stand-alone maskin och då den ansluts till en produktionslinje och upp till tre maskiner kan seriekopplas. Den upptar då -40% golvyta jämfört med tidigare modeller. Sammantaget ger det en produktivitetsökning med +80% per kvadratmeter.

Alexander Ström, VD på Din Maskin, berättar att det är den första Laser Next 2141 i Sverige.
– Vi är mycket glada över att få förtroendet att leverera den senaste tekniken och utöka vårt samarbete med ett framgångsrikt och satsande företag som Jobro!

Mer om maskinen här

www.jobro.se

2018-10-18T08:18:14+01:00 2018-10-18|