JULEXPO HOS OSS!

 

Julexpo 11-12/12 2018


Om du ej kan läsa detta mail,
klicka här.


DIN MASKIN JULEXPO – DU KOMMER VÄL?!


Boka in vårt
JULEXPO
11/12 och 12/12. En massa intressanta maskiner att titta på och god mat därtill – det kan ju inte bli bättre!
I år kommer vårt Teknikcenter att vara mer välfyllt än på mycket länge så det kommer att vara väl värt ett besök! Fyll bilen med trevliga kollegor och kom och trivs med oss.Här nedan kommer info om vad du kan kika på före och efter vårt goda julbord!
VI ÖPPNAR KL 10 BÅDA DAGARNA!

HUR MÅNGA KOMMER NI?! ANMÄL ER TILL ulrika@dinmaskin.se ELLER PÅ 0370-693404 SENAST 5/12!

Har du redan anmält dig får du bortse från denna påminnelse! :)

 


FIBERLASER Laser Genius


Häpnadsväckande produktivitet och extraordinär mångsidighet. Laser Genius är lasermaskinen som förenklar din vardag och förbättrar din produktivitet.


BOCKAUTOMAT BCe Smart


BCe Smart är en bockautomat med samma tekniska egenskaper som den helautomatiska EBe maskinen men med manuell in och utmatning av ämne och detalj.


VATTENSKÄRMASKIN Idroline


Vattenskärmaskin med teknisk perfektion, även i de små detaljerna.
– Effektiv
– Mångsidig
– Driftsäker


STANS- VINKELSAX Shear Genius


Shear Genius 1530 har ett antal nya optioner som roterande stanshammare vilket ger nya möjligheter för användningen av multitool, lasermätning för att kontrollera att inte stansbrott har skett och roterande axel i plåtladdaren som ger nya möjligheter att anpassa layouten på maskinen.


KANTPRESS H-Brake Hybrid


Safan lanserar en Hybrid 110 ton 1600mm med O-stativ (som E-Brake). En liten men kraftfull maskin! Se den för första gången LIVE!


GRADSAX B-Shear


SafanDarleys gradsaxar är hybrider som sparar energi, har låg ljudvolym och en hög noggrannhet. Styrsystemen TS100 och TS200 gör att man enkelt både klipper 1-stycksdetaljer och volymproduktion effektivt.


MJUKVAROR

Vår kunniga personal på mjukvaruavdelningen finns på plats för att guida dig om våra olika alternativ av mjukvaror beroende på maskin och vilka behov du har.


Din Maskin, E-post: info@dinmaskin.se, Hemsida: www.dinmaskin.se
2018-11-22T11:16:31+01:00 2018-11-22|