CNC Plåt köper ytterligare en kantpress!

Ny SafanDarley 300-4100

På CNC Plåt händer det saker hela tiden! Företaget har de senaste åren genomfört ett strukturerat och planerat generationsskifte. Den nya organisationen präglas av mod, att våga gå nya vägar och hitta otraditionella lösningar. CNC Plåt är ett familjeägt företag med mångårig kompetens och kunskap inom tunnplåtsbearbetning. Maskinparken är i världsklass och automatisering av produktionen skapar bättre arbetsmiljö genom att tunga lyft och monotont arbete utförs av robotar. Automatiserad produktion ger även en jämnare kvalitet samt kostnadseffektivare tillverkning.
– Med en maskinpark i världsklass och hög automation och CNC Plåts unika nätverk av såväl lokala som regionala samarbetspartners skapas förutsättningar för en konkurrenskraftig tillverkning, säger Johan Sjöblom CNC Plåts ägare och VD.

Den senaste affären som Din Maskin gör med CNC Plåt gäller en SafanDarley servoelektrisk kantpress, 300 ton 4 meter. Det här blir för övrigt den fjärde kantpressen av modellen E-Brake som CNC Plåt investerat i genom åren.

– Som ansvarig säljare är det fantastiskt roligt att jobba med ett företag som ligger i framkant vad gäller maskinpark och effektiv produktion, säger Johan Söderberg som är distriktssäljare på Din Maskin. Jag har haft förmånen att göra åtskilliga affärer med Johan Sjöblom genom åren och för ett tag sedan installerades även en stans- vinkelsax från Prima Power, SBe8, som är världens snabbaste och som var den första som såldes i Sverige! Som sagt – CNC Plåt är ett företag som investerar för att växa.

SafanDarley står för en innovativ utveckling av kantpressar och är en ledande global specialist genom att utveckla och konstruera maskiner för bockning av både tjock och tunn plåt. Som utvecklare av storsäljaren E-Brake, den servoelektriska kantpressen, tog SafanDarley marknaden med storm och revolutionerade marknaden för bockning av plåt. Inte bara för den innovativa servoelektriska tekniken utan även genom innovativa maskinkoncept och unika styrsystem.

Tack vare SafanDarleys patenterade drivsystem ”Dual Drive” kan presskrafter upp till 300 ton över 4.1 meters längd uppnås helt servoelektriskt. Drivsystemet fördelar presskraften jämt över pressbalken. SafanDarleys E-Brake 300ton kan fås med stor variation av tillbehör, uppläggningsarmar, CNC styrd bocksupport och upp till 6-axligt bakre anslag.

Besök CNC-Plåts hemsida

2018-01-30T12:59:07+00:00 2017-12-05|