Din Maskin News januari 2019
Nyhetsbrev nr 144 januari 2019


Om du ej kan läsa detta mail,
klicka här.

          
          
          
          
          
            


Vi organiserar om – låt oss presentera några av våra medarbetare!Nytt år – nya möjligheter! För att kunna leverera en fortsatt hög servicenivå har vi gjort några förändringar i vår organisation och det blir nu ännu enklare att komma i kontakt med vår support. Nedan presenterar vi vårt supportteam, vår nye servicechef och våra två serviceledare för förebyggande, respektive avhjälpande underhåll. Du hittar alla våra medarbetare och deras kontaktuppgifter på
www.dinmaskin.se/kontakta-oss.

Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete under 2019!Möt vårt kunniga och engagerade supportteam!
Att du som kund får snabb och professionell service är viktigt för oss och vårt kunniga och engagerade supportteam har tillsammans mer än femtio års erfarenhet av plåtbearbetningsmaskiner! För att göra det ännu enklare att komma i kontakt med vår support, har vi infört ett gemensamt telefonnummer för alla supportärenden, för samtliga typer av maskiner och mjukvaror.

Du kontaktar supportteamet, som består av Christer Löv, Carl-Johan Sten, Johan Sjöö och Ulf Munter, på tel. 0370-69 34 75. Det går även bra att maila till support@dinmaskin.se.

Beställning av reservdelar

Vill du beställa reservdelar är du välkommen att kontakta Morgan Lundin, tel. 0370-69 34 17, morgan@dinmaskin.se, Oskar Hansson, tel. 0370-69 34 13, oskar@dinmaskin.se eller Maja Byström, tel. 0370-69 34 59,
maja.bystrom@dinmaskin.se.

Support på alla typer av maskiner och mjukvara: tel. 0370-69 34 75


Niklas Gunnarsson är ny ServicechefVår tidigare servicechef Anna Sveningsson har valt att gå vidare till nya utmaningar i annan verksamhet och Niklas Gunnarsson är ny servicechef på Din Maskin.

Niklas var tidigare ansvarig för mjukvarugruppen och våra maskinutbildningar och har lång erfarenhet inom branschen. Hans gedigna kunskap och engagemang kommer alldeles säkert att vara uppskattade egenskaper av våra kunder i sin nya roll som servicechef.

Tel. 0370-69 34 11
niklas.gunnarsson@dinmaskin.se


Kontakta Linus Petersén för att boka serviceteknikerLinus är ny serviceledare för avhjälpande underhåll och honom kontaktar du om du behöver boka en servicetekniker.

Linus är nyanställd på Din Maskin och med ett stort personligt engagemang och en god känsla för service, tycker Linus att det ska bli roligt att lära känna branschen och bistå våra kunder med hjälp vid akuta serviceärenden.

Tel. 0370-69 34 06
linus.petersen@dinmaskin.se


Anders Hansson byter tjänstAnders är ny serviceledare för förebyggande underhåll och bokar därmed in alla planerade besök för underhåll.

Många känner redan Anders eftersom han har arbetat på Din Maskin i många år. Tidigare arbetade han med akut service och han har därmed stor kunskap om våra kunder och deras maskiner. Framöver kommer Anders att ansvara för förebyggande underhåll och han ser mycket fram emot sina nya arbetsuppgifter.

Tel. 0370-69 34 03
anders.hansson@dinmaskin.se


Din Maskin, E-post: info@dinmaskin.se, Hemsida: www.dinmaskin.se
2019-01-10T13:45:45+00:00 2019-01-10|