Nyhetsbrev nr 143 december 2018


Om du ej kan läsa detta mail,
klicka här.

          
          
          
          
          
            


DIN MASKIN JULEXPO 2018Ett
STORT TACK till alla kunder och partners som besökte Din Maskins årliga Julexpo – vi är glada att få visa upp vårt Teknikcenter och hade du inte möjlighet att komma under någon av dessa dagar, så är du varmt välkommen att boka in ett besök efter nyår. Du hittar fler bilder från Julexpot på
Facebook och
LinkedIn.

Under jul- och trettonhelgen kommer vi att ha begränsade öppettider, vid akuta serviceärenden efter kontorstid finns vi alltid tillgängliga på 0705-69 34 70. Den 7 januari är vi tillbaka med full styrka.DIN MASKIN ÄR MED OCH GÖR SKILLNAD!I början av hösten invigdes Epic i Växjö, ett innovations,- teknik och utbildningscenter, med koppling till både universitets- och gymnasieutbildning, där Din Maskin fått förmånen att leverera en CMS Tecnocut vattenskärmaskin och en kantpress samt gradsax från SafanDarley.

Syftet med teknikcentret, som är utrustat med det allra senaste inom maskinteknik, är att öka barn och ungdomars intresse för en yrkeskarriär inom teknik och industri.
Detta är vi på Din Maskin mycket glada och stolta över att kunna medverka till!SWEGON ARVIKA INVESTERAR I ROBOTTEKNIKSwegon i Arvika har nu investerat i en robotiserad kantpressrobotcell från Din Maskin.

Erik Olsson, produktionsteknisk chef på företaget, berättar hur deras tankar gick inför investeringen;
– Vi gick igenom ett produktprojekt och fann att volymerna skulle öka samtidigt som det handlade om att bocka större detaljer och vi såg då möjligheten att rationalisera och automatisera vår kantpressning utan att öka vårt slöseri i form av mellanlager och behövde därför en flexibel
robotcell. Den robotiserade, servoelektriska kantpressen från SafanDarley och Starmatik var den enda på marknaden som klarade vår kravspecifikation där ergonomi var och blev en viktig faktor för vår personal.

SHARE TO

Din Maskin, E-post: info@dinmaskin.se, Hemsida: www.dinmaskin.se