TACK FÖR ATT NI KOM OCH PÅ ÅTERSEENDE!

Ett stort tack till alla besökare, kunder, medutställare och personal för två intressanta och givande dagar under Värnamo Industriexpo.

Vi hade många maskiner på plats i vårt Teknikcenter och det senaste tillskottet, Starmatik Hyper Bending System som för första gången visades upp på EuroBlech 2018, fick mycket uppmärksamhet av våra besökare. På endast 28,5 kvadratmeter ryms en kompetent robotlösning med 40 tons kantpress från SafanDarley, 25kg Fanuc robot med förladdning av plåtämnen för lägre cykeltider.

Vi visade även upp den servoelektriska stans/vinkelsaxmaskinen Shear Genius 1530 från Prima Power, som är marknadens effektivaste produktionsmetod för tunnplåt och där några av fördelarna är att laddning övervägande sker i dold tid och att man slipper skeletthantering. Naturligtvis fanns även andra typer av maskiner för plåtbearbetning representerade – såsom laser, kantpressning och vattenskärteknik.

Under expot bjöd vi våra besökare på en välsmakande lunch och fräscha fruktdrinkar i vår härliga juicebar med en bartender som underhöll gästerna med eldsprutning och jonglering med flaskor!

Hade du inte möjlighet att besöka oss under expot, så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss så bokar vi in ett besök vid ett annat tillfälle. Kontakta oss På 0370-69 34 00 eller info@dinmaskin.se så berättar vi mer.