Din Maskin News


Om du ej kan läsa detta mail,
klicka här.

          
          
          
          
          
            


Webbutik – just nu utförsäljning av kantpressverktygJust nu säljer vi ut Wila och Tecnostamp kantpressverktyg till riktigt förmånliga priser. Besök gärna vår nya webbutik för att se vad vi har i lager.

Sortimentet kommer att utökas framöver.Många vill göra snabba affärer.
Vi vill hitta gnistan.
Vår hemsida www.dinmaskin.se har fått ett nytt utseende – titta gärna in!

På hemsidan hittar du bland annat information om våra maskiner och kontaktuppgifter till alla anställda.Mät digitalt!Nu är det dags att slänga den gamla gradskivan och istället mäta exakt med Wilson Tools digitala vinkelmätare.

Förutom plåtbearbetningsmaskiner, verktyg till dessa och reservdelar, så erbjuder vi även en hel del tillbehör. Kontakta vår reservdelsavdelning, tel. 0370-69 34 74, eller spareparts@dinmaskin.se, för mer information.Våra maskiner: ProduktionslinjerVi erbjuder olika lösningar av produktionslinjer, bland annat Lina Punch från Dimeco, som är en coillinje med stansmaskin som bearbetar plåten från coil till färdigstaplad detalj.Ny maskin i vårt TeknikcenterHäromdagen levererades en helt ny lasermaskin från Prima Power till vårt Teknikcenter i Värnamo.

Maskinen kommer att finnas tillgänglig för demo inom kort. Hör av er till våra säljare, tel. 0370-69 34 00, om ni är intresserade av att besöka vårt Teknikcenter.SemestertiderUnder vecka 29 och 30 kommer Din Maskin att vara stängt för semester.

Vi önskar alla våra partners, kunder, leverantörer och en riktigt skön sommar!

SHARE TO

Din Maskin, E-post: info@dinmaskin.se, Hemsida: www.dinmaskin.se